Chess Business Club Triplă lansare: Revista online Chess Corporate Pallas Athena, Festivalul...

Triplă lansare: Revista online Chess Corporate Pallas Athena, Festivalul Chess Corporate Pallas Athena, Chess Business Club

-

promovare online

Joi, 30 iulie 2020, triplă dată de naștere pentru trei laturi ale unui puternic și stabil triunghi echilateral. A avut loc, la Hotelul Grand Continental din Bucureşti, lansarea oficială pentru trei proiecte în premieră în România, dedicate, în primă instanță, „pour les connaisseurs”, dar promotorii lor speră ca din ce în ce mai mulţi amatori şi profesionişti în ale şahului, culturii şi business-ului să se bucure de ce oferă aceste trei proiecte, aparent distincte, dar îngemănate cu ajutorul a două elemente comune: creierul şi creativitatea.

Aşadar, participanţii au aplaudat „naşterea” a trei proiecte pe care organizatorii le doresc a fi de lungă durată şi să crească odată cu şi datorită celor care se vor bucura de „roadele” lor:

Revista online Chess Corporate Pallas Athena: revistă de cultură-şah-business;

Festivalul Chess Corporate Pallas Athena: eleganţă, elitism, fair-play;

Chess Business Club: mindgames, networking, business skills.

Maestrul de ceremonii al evenimentului de lansare a fost binecunoscutul gazetar Aristotel Bunescu, redactorul-şef al proaspetei reviste Chess Corporate Pallas Athena.

Cu ocazia triplei lansări a fost organizată şi o expoziţie de pictură semnată Mariya Yugina, de asemenea reputată şahistă, iar în deschiderea evenimentului am avut parte de o primă porţie de cultură, mulţumită actriţei Anca Roxana Constantin, om de presă şi de cultură, care ne-a încântat cu muzică bună și gânduri frumoase.

Participanţii, gazdele şi invitaţii, au fost unii de marcă, din diverse domenii de activitate, pe care îi uneşte foamea de şah, setea de cultură şi spiritul de business.

Prima persoană care a evoluat la microfon a ales să se exprime prin muzică, în primul rând. Este vorba de actriţa Anca Roxana Constantin, care a vorbit, apoi, printre altele, de colaborarea frumoasă cu Teatrul Naţional.

A urmat Cezar, întemeietorul, adică Cezar Iulian Armaşu, cel fără care cele trei laturi ale triunghiului nu s-ar fi construit, motorul şi cel care a crezut, poate, cel mai mult în succesul celor trei proiect.

Au mai susţinut alocuţiuni campioana la şah şi pictoriţa Mariya Yugina, Andrei Dunuţă, de la Speakings, cu tema „De la Pion la CamPion”, omul de radio Ştefan Baciu, președintele Institutului Arbitral Român, Alin C. Pop, apoi Ionuţ Iamandi, de asemenea om de radio, dar şi redactor al revistei Chess Corporate Pallas Athena.

Un cuvânt aparte l-a avut șahistul şi antrenorul Dan Cristian Ionescu, cel care va conduce Chess Business Club, un vis mai vechi, dar care, iată s-a realizat „out of the blue”, cum spune chiar el.

Domnul Ion Şerban Dobronăuţeanu, Maestru al Sportului, ELO 2220, a transmis salutul Federaţiei Române de Şah şi al Federaţiei Europene de Şah. Domnia sa a venit cu o veste excepțională: chiar pe data de 30 iulie, Federaţia Europeană de Şah a publicat Regulamentul Campionatului Chess Corporate online la nivel european, iar Pallas Athena va fi partenerul Federaţiei Europene în România!

A adresat un mesaj de mulţumire şi, deopotrivă, de succes, domnul Radu Molnar, administrator special al Electrecord, partener al evenimentului, Domnul Molnar îşi doreşte, de asemenea, o colaborare fructuoasă cu întregul brand Pallas Athena.

Nici prezentatorul evenimentului, Aristotel Bunescu, nu s-a lăsat mai prejos. El a realizat o sinteză a evenimentului în versuri…

Nu putea lipsi de la eveniment un mare campion al şahului românesc, este vorba de Marele Maestru Internaţional Mihail Marin, care ne-a adus aminte că „viaţa este ca o partidă de șah, iar şahul este viaţa însăşi”. Domnia sa ne-a înfăţişat legătura şi similitudinea între o partidă de şah, pe de o parte, iar construirea şi dezvoltarea unei afaceri, pe de altă parte.

Urăm mult succes celor trei „laturi” născute azi, care, chiar dacă se vor dezvolta în mod diferit, vor continua să constituie un triunghi stabil, care le va conferi şi proiectelor, în mod individual, trăinicia de care au nevoie!

Bogdan Gamaleţ
Bogdan Gamaleţ
Jurnalist, cu experienţă de peste 20 de ani, antrenor şi arbitru internaţional de snooker, specialist în comunicare, coaching, NLP. Master în Comunicare şi în Psihologie, doctorand în Comunicare. Fost producător şi prezentator ştiri Prima TV, fost redactor-şef, producător şi prezentator ştiri română şi engleză Realitatea TV, moderator matinal TVR1, realizator emisiunea “Cauză şi efect” N24.

Postări recente:

Colegi de deces

Mereu mi s-au părut nefirești decesele scriitorilor - și ale unor personalități publice în general - întâmplate în momentele...

Comunicat de presa posteveniment

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și...

Varianta Leningrad

Ce este "Varianta Leningrad"? Dacă vrei să afli detalii, completează formularul de mai jos și te vom ține la curent...

Lansare de carte: VISUL DE A FI JURNALIST

Doamnelor și domnilor, Azi, pe la ora 18,00 trecute fix, vă rog insistent să nu vă faceți niciun program. Iar...
promovare online

Primul doctor de șah în România

Am avut marea șansă să o văd pe Teodora Velea primul doctor de șah din țara noastră. Este un...

SE FORMEAZĂ O STEA DE TELEVIZIUNE – ARINA DELCEA

Doamnelor și Domnilor, Atenție mărită! Vă rugăm insistent să vă opriți din preocupările dumneavoastră cotidiene și să ne acordați câteva...

Festival Chess Corporate Pallas Athena

Turneu corporate șah online

Participa la European Online Corporate Championship si poti castiga...

Calendarul Festivalului Chess Corporate Pallas Athena, Editia a III-a

Perioada de concedii se apropie de final. Festivalul Chess Corporate...
promovare online
promovare online:

Chess Business Clubclub dezvoltare personala
Despre sah si business, networking