PARTICIPANTI

Ediția a II-a Festivalul de Șah Corporate Pallas Athena, Predeal, 21-24 mai 2020


In acesta pagina vor fi listatate organizatiile participante, impreuna cu o prezentare in sumar si membrii echipei, in ordinea inscrierolor in concurs. Lista de start.


Numarul 1 pe Lista de Start

campionat sah

Institutul Arbitral Român – înființat ca un centru de excelență în cercetarea, formarea și practica în domeniul arbitrajului comercial.

Misiune

Institutul Arbitral Român s-a născut din dorința și practica consensului, în acest interval istoric, în care interconectivitatea a devenit o relație ireversibilă, ”producând” cetățeni mai cosmopoliți, mai toleranți și mai pregătiți pentru compromis. Viitorul nu poate fi decât al consensului, căci, practica consensului dilată și devine condiție sine qua-non a realizării globalizării.
Consensul generează solidaritate!

 


Numarul 2 pe Lista de Start

 

La 1 noiembrie 1928 se difuza prima emisiune a Societăţii de Difuziune Radiotelefonică, aşa cum era denumit serviciul public de radiodifuziune în actul oficial de constituire.
Atunci, românii au putut auzi pentru prima dată pe post cuvintele „Alo, Alo, aici Radio Bucureşti!”.
Încă de la înfiinţare, radioul public s-a afirmat ca promotor şi susţinător al culturii şi civilizaţiei româneşti, vector important în formarea spiritului civic şi al coeziunii comunitare.


Te poti inscrie online: https://cezariulian.ro/magazin/


Reclame:

muranos.ro

 

farmec.ro - Livrăm frumusețe!

 


campionat sah