CLUBURI – CURSURI – ȘAH


Cursuri sah – fii la curent cu cele mai noi cursuri si inscrie-te rapid

In acesta pagina publicam informatii utile pentru practicantii si pasionatii de sah.campionat sah

Sahul este mai mult decat un joc de strategie, fiind numit chiar si “sportul mintii”. Totodata jocul de sah este o activitate care poate sa aduca numeroase beneficii celor care il practica, printre care si dezvoltarea gandirii, imbunatatirea memoriei sau capacitatea de a actiona in luarea de decizii. Pentru cei care isi doresc sa invete sa joace sah sau isi doresc sa participe la competitii, pot urma cursuri de sah. Afla mai multe despre acest joc si despre modul in care te poti pregati pentru campionatele de sah cu ajutorul cursurilor de sah, dar si la ce cursuri te poti inscrie.

Cu beneficii recunoscute pentru rezultatele scolare ale copiilor si tinerilor, pentru maturizarea emotionala, pentru dezvoltarea abilitatilor de gandire, sahul este mai mult decat un sport ori un joc – o pasiune, este forma de educare si formare a tinerelor generatii.
Pentru adulti, practicarea sahului – ca pasiune dintotdeauna sau ca o activitate debutata la maturitate, dezvolta abilitati cu aplicabilitate practica in aproape orice domeniu de activitate – formeaza tipare de gandire – calcul sanse, optiuni strategice, observare tactica, asumare riscuri, memorie, atentie, rabdare samd.

Vom cauta sa gasim si sa publicam informatii valoroase pentru sahisti de toate varstele si nivelurile, precum si liste de optiuni pentru cursuri, cluburi, turnee sah samd.Cum se desfasoara un curs de sah

campionat sahSahul este unul dintre cele mai vechi jocuri de masa, dar si cele mai durabile. Este considerat pe langa sport, ca presupune arta si stiinta. Un joc jucat in toata lumea, Federatia International de Sah detine peste 2700 de federatii la nivel national, fiind astfel pe locul 2 dupa Federatia International de Fotbal.

Cursurile de sah se desfasoara alaturi de instructori priceputi in tainele acestui sport. Acestia te vor invata regulile sahului, dar si cum sa dobandesti competentele necesare pentru a a te concentra si a reusi sa faci cele mai bune miscari. In general o ora de curs dureaza aproximativ 60 de minute. In functie de nivelul tau de pregatire poti urma cursuri de initiere, de incepatori sau de avansati. Important este sa fii pasionat si deschis spre a invata. La cursurile de sah poti intalni si oameni cu aceeasi pasiune ca si tine cu care poti lega prietenii frumoase.


Cum sa te pregatesti pentru campionatele de sah cu ajutorul cursurilor

Cursurile de sah au menirea sa te pregateasca din toate punctele de vedere pentru a fi capabil sa participi la o competitie de sah. Va fi necesar sa dezvolti notiuni de anticipare, strategie, autocontrol, concentrare sau amenintare. Abilitatile pe care trebuie sa le deprinzi atunci cand te pregatesti pentru campionatele de sah sunt urmatoarele:

  • Memorie dezvoltata – in urma cursurilor de sah vei invata cum sa dobandesti strategii care sa te ajute sa iei cele mai bune decizii pentru mutari. Astfel in urma cursurilor vei putea sa iti dezvolti si memoria ceea ce te va ajuta si in viata de zi cu zi.
  • Concentrare ridicata – atunci cand te joci sah este necesar sa fii implicat in totalitate si astfel concentrarea ta este doar pe acest lucru. Daca urmezi cursurile de sah, vei avea ocazia sa iti dezvolti aceasta abilitate.
  • Automotivatie – sahul este un joc care inspira automotivatia, incurajandu-te sa construiesti un plan, sa progresezi si sa ajungi la victorie.
  • Imaginatie si creativitate – desi este un joc cu reguli bine stabilite, sahul iti da ocazia sa fii creativ prin algerea miscarilor pe care le faci sip e care le poti invata in timp prin exercitiu si de la profesionisti.

Sahul te ajuta totodata si in viata de zi cu zi, toate aceste abilitati fiind necesare pentru dezolvatarea ta personala si profesionala, imbunatatind stilul de munca si gandirea, te ajuta sa iti mentii scopuri bine definite si sa lupti pentru indeplinirea lor.

campionat sahCursuri sah – fii la curent cu cele mai noi cursuri si inscrie-te rapid


Cine ar trebui sa se inscrie la cursurile de sah?

Sahul este un joc potrivit pentru toti oamenii de toate varstele, incepand de la copii de 4-5 ani pana la oameni in varsta. Avantajul este ca poti sa il inveti la orice varsta si in comparative cu alte sporturi, nu este necesar datorita varstei sa te retragi din a mai juca. Asadar, niciodata nu este prea tarziu ca sa incepi cursuri de sah si sa dezvolti o pasiune in acest sens, de ce nu, sa participi si la competitii.


Cursurile de sah si dezvoltare de abilitati de business

Cum te pot ajuta cursurile de sah in business? Este simplu. S-a constatat faptul ca oamenii care joaca sah la un nivel de performanta sunt si lideri in business, avand un coeficient de inteligenta ridica si o atitudine si o aspiratie de invigator. Abilitatile comune dobandite de la cursurile de sah te pot ajuta sis a obtii succesul in business si ar fi urmatoarele: viteza de procesare intr-un timp scurt, memorie buna pe termen scurt si pe termen lung, inteligenta si capacitatea de a rezolva noi provocari, abilitatea de a asimila mereu informatii noi si de a lucra cu aceastea pentru a rezolva situatiile aparute, dar si capacitatea de organizarea proprie si a grupului.


Inscrieri cursuri de sah. Alege cursul potrivit pentru tine:

Daca esti in cautarea unui curs de sah doar din pasiune de a face un nou sport sau daca doresti sa participi la competii, poti sa te inscrii la unul dintre cursurile disponibile mai jos. Indiferent de nivelul tau de pregatire nu este niciodata prea tarziu sau inoportun sa te inscri la un astfel de curs.


 

Inscrieri cursuri de sah. Alege clubul sau cursul potrivit pentru tine

 


♟️ Cursuri de sah pentru copii

Cel mic are o pasiune pentru sah sau pur si simplu vrei sa isi dezvolte armonios gandirea si capacitatea de concentrare? Atunci inscrie-l la unul dintre cursurile de sah de mai jos.


cursuri sahClub sportiv juniori.

Clubul Central de Șah a fost înființat în anul 1977 prin Hotărârea Consiliului Naţional pentru Educaţie Fizică şi Sport nr.793/17.06.1977, funcționând în prezent în baza Ordinului Ministrului Tineretului și Sportului 474/03.10.2001, având Certificatul de Identitate Sportivă nr.42/2001, fiind afiliat atât la Federația Română de Șah, prin Hotărârea Președintelui nr.5 / 25.11.2001, cât și la Asociația Municipală de Șah București.
Puțină lume știe că această structură sportivă a apărut după modelul Clubului Central din Moscova, care la data înființării entității din România, număra peste 1600 membri, dintre care 100 mari maeștri.
În prezent, Clubul Central de Șah reprezintă principalul centru de dezvoltare al șahului juvenil bucureștean.

0723574212  —@ccsah.ro  top page   

 


cursuri sahCursuri pentru juniori.

Academia de Șah Hannibal (ASH) reprezintă o inițiativă bivalentă, educațională și sportivă, prin care jocul de șah este utilizat deopotrivă ca instrument pentru dezvoltare cognitivă și sport.
Programele ASH înglobează exerciții specifice jocului regilor, antrenament mental prin intermediul platformei BrainIQ și joc sub supravegherea antrenorilor/instructorilor Academiei.

0723220406  academia@hannibal.ro  top page    

 

 

 


orange.ro


♟️ Cursuri de sah – dezvoltare abilitati pentru business

Daca esti un om de business si iti doresti sa iti dezvolti capacitatea de concentrare, de a privi in ansamblu problemele si de a gandi logic in rezolvarea lor, atunci poti alege sa te intalnesti cu alti oameni de afaceri la cursuri de sah organizate special pentru mediul de business.


cursuri sahClub networking seniori.

Club corporate de sah / club pentru pasionati de sah si business
“Chess Club For Smart Lowyers” – dezvoltare aptitudini-abilitati business

 

 

0754228854  contact@cezariulian.ro  top page    

 

 

♟️ Cursuri de sah nivel incepator

Vrei sa inveti sa joci sah? Descopera regulie de strategie si frumusetrea jocului de sah la unul dintre cursurile organizate pentru incepatori.


♟️ Cursuri de sah nivel mediu

Pentru cei care au mai jucat sah si au cunostinte despre reguli si mutari, se organizeaza cursuri pentru perfectionare spre un nivel avansat sau pentru pur si simplu distractie si petrecere a timpului liber.


♟️ Cursuri de sah nivel avansat

Pregateste-te pentru competitii cu ajutorul cursurilor de sah pentru avansati. Ai sansa sa cunosti persoane noi cu care sa interactionezi jucand sah la un nivel profesionist.


♟️ Campionate de sah – participa si tu acum

Esti pregatit sa participi la competitii de sah? Descopera acum campionatele viitoare la care poti participa si pregateste-te din timp.


cursuri sah

 

 

 

 

 

 

 

top page


carturesti.ro